Gl. Århusvej 345, 8800 Viborg

Gl. Århusvej 345, 8800 Viborg

Gl. Århusvej 345, 8800 Viborg

Boligtype
Villa, 1 fam.
Energimærke
E
Boligareal
163 m2
Kælderareal
94 m2
Grund
3173 m2
Værelser
5
Byggeår
1939
 
Denne eksklusive villa i halvandet plan med kælder ligger på en 3.173 m2 stor, naturskøn grund i Rindsholm nær Viborg. Boligen er omgivet af prægtig natur med flotte træer, og blot et øjeblik herfra løber Nørreå. Den idylliske beliggenhed betyder dog ikke, at der er langt til byen, da I finder Viborg centrum på bare et kvarters kørsel, og hverdagens praktiske sager klares i Bruunshåb omtrent tre kilometer fra adressen. Den gedigne ejendom er opført i gode materialer og med fokus på begrænset vedligehold, hvorfor I kommer til at overtage et komplet indflytningsklart og unikt hjem i særklasse. Tilknyttet matriklen er en dobbeltcarport, og i forlængelse af denne er en overdækning til brænde og haveredskaber. I træder indenfor i den prægtige hall med åben planforskydning til førstesalen, hvilket giver et overdådigt lysindfald. Køkkenet er udført i et særdeles elegant design med hvidt, graveret interiør, og alle hårde hvidevarer er fra Siemens - herunder en pyrolyseovn og en induktionskogeplade. I fortsætter lige frem på det originale plankegulv til spisestuen, hvor karnappen giver jer en smuk udsigt over haven med skoven i baggrunden. Herfra går I mod højre til de to badeværelser, begge med bruseafsnit og gulvvarme. Jeres videre færden fører jer mod den lyse og fortrinlige opholdsstue med pejs og et utroligt karakteristisk træloft med bjælker i brændt træ. Via trappeopgangen i hallen når I førstesalen med kontinuerlige blottede bjælker i de to store værelser. I den yderst anvendelige kælder med separat indgang venter der flere fornemme, disponible rum, et viktualierum og et vaskerum med diverse faciliteter. Haven er akkurat ligeså eksklusiv som villaen med et komplet ugeneret terrassemiljø med tre terrasser med skiftende solindfald fra morgen til aften. Kontakt os for en fremvisning af denne bolig i særklasse.
    Bestil fremvisning af boligen     Bestil salgsmateriale
[sg_popup id="3" event="click"]    Bestil salgsmateriale1 [/sg_popup]
    Del på Facebook     53 56 90 50
       Pris 2.750.000 kr
       Ejerudgifter 2.762 kr
       Udbetaling 140.000 kr
       Brutto 12.110 kr
       Netto 10.155 kr

Om os

V tilbyder (som de eneste i Danmark) at sætte din bolig til salg hos op til 5 ejendomsmæglerforretninger på samme tid. Flere mæglere betyder at vores boliger sælges hurtigere og til et mindre afslag, når vi sammenligner med landsgennemsnittet.

Udover flere ejendomsmæglere på dit boligsalg, så er du ikke bundet i 6 måneder – men kan frit opsige aftalen fra dag til dag. Du får også tilknyttet din egen boligrådgiver der står til rådighed igennem hele forløbet. Du får det hele og betaler stadig kun ét salær.

Skal du sælge din bolig

Så få en gratis og uforpligtende salgsvurdering af en af vores ejendomsmæglere.

Ring til os på 53569050 eller Klik her.

Gratis salgsvurdering