Holme Bygade 21, 8400 Ebeltoft

Holme Bygade 21, 8400 Ebeltoft

Holme Bygade 21, 8400 Ebeltoft

Boligtype
Villa, 1 fam.
Energimærke
D
Boligareal
201 m2
Grund
1633 m2
Værelser
6
Byggeår
1767
Ombyggeår
2013
 
Hvis rendyrket idyl står øverst på jeres ønskeliste, så kig med her, hvor vi præsenterer denne enestående ejendom, der på smukkeste vis kombinerer original charme med moderne kvalitet. I møder et snorlige bindingsværkshus med en historie, der skrives helt tilbage til 1767, og hvor sjælen i den grad kan mærkes. Huset præsenterer sig med stråtag og sprossevinduer, og du finder ikke et mere harmonisk hjem, hvor den oprindelige autenticitet er så velbevaret i nyrestaurerede rammer. Det velproportionerede hjem byder på en unik ro, og I bydes velkommen i en mindre entré, der giver adgang til et flisebadeværelse med badekar, et disponibelt rum og et flot, funktionelt køkken, der er indrettet med en massiv træbordplade og en stor porcelænsvask. Derudover rummer stueetagen et værelse og to skønne stuer, begge med lyse plankegulve fra 2006 og direkte udgang til haven. I den ene stue sætter en brændeovn en stemningsfuld atmosfære, og herfra leder en trappe jer til førstesalen, der byder på tre værelser og et badeværelse fra 2014. Udenfor finder I en mageløs have med et utal af solrige lækroge og et bugnende blomsterflora. Her er roser og lækre frugttræer, og prikken over i'et er den store hængepil. Udenfor finder I desuden en garage med en tilbygning, hvori et pillefyr fra 2015 er placeret. I kommer til at bo i en levende landsby med en mangfoldig sammensætning af folk. Her går dyr på markerne, landbruget er i drift, og de naturskønne omgivelser taler for sig selv. Som ekstra bonus ligger Holme Strand, som er en af Ebeltofts bedste badestrande, mindre end én kilometer fra adressen. Derudover byder nærområdet på Ree Dyrepark og Ølbryggeriet i Skovgårde-Hyllested, ligesom I finder et væld af smukke naturruter. Derudover kan I køre til Ebeltoft på et kvarter og til Grenå på en halv time. Ring for en fremvisning.
    Bestil fremvisning af boligen     Bestil salgsmateriale
[sg_popup id="3" event="click"]    Bestil salgsmateriale1 [/sg_popup]
    Del på Facebook     53 56 90 50
       Pris 1.875.000 kr
       Ejerudgifter 2.876 kr
       Udbetaling 95.000 kr
       Brutto 8.280 kr
       Netto 6.929 kr

Om os

V tilbyder (som de eneste i Danmark) at sætte din bolig til salg hos op til 5 ejendomsmæglerforretninger på samme tid. Flere mæglere betyder at vores boliger sælges hurtigere og til et mindre afslag, når vi sammenligner med landsgennemsnittet.

Udover flere ejendomsmæglere på dit boligsalg, så er du ikke bundet i 6 måneder – men kan frit opsige aftalen fra dag til dag. Du får også tilknyttet din egen boligrådgiver der står til rådighed igennem hele forløbet. Du får det hele og betaler stadig kun ét salær.

Skal du sælge din bolig

Så få en gratis og uforpligtende salgsvurdering af en af vores ejendomsmæglere.

Ring til os på 53569050 eller Klik her.

Gratis salgsvurdering