Dejlig treværelses lejlighed på 80 m2 med altan

Dejlig treværelses lejlighed på 80 m2 med altan

Dejlig treværelses lejlighed på 80 m2 med altan

Dejlig treværelses lejlighed på 80 m2 med altan

Dejlig treværelses lejlighed på 80 m2 med altan

Dejlig treværelses lejlighed på 80 m2 med altan

Infanterivej 24, st. 57. 8930 Randers NØ

Infanterivej 24 st. 57.

8930 Randers NØ

Boligtype
Ejerlejlighed
Energimærke
E
Boligareal
80 m2
Værelser
2
Altan
Ja
Elevator
Nej
Byggeår
1969
 
Kom med indenfor på Infanterivej 24 i Randers NØ, hvor vi byder velkommen til denne 80 m2 store treværelses lejlighed. Du har gode parkeringsmuligheder i afmærkede båse lige neden for ejendommen, og med bilen er du kun 5 min. fra Randers centrum. Du kan også glæde dig over den nærliggende busforbindelse, som du kan springe på blot 3 min. fra din hoveddør - og kun 15-20 min. senere står du i Randers bankende hjerte, hvor tilbuddene står i kø. På ejendommens anden side lægger en dejlig grøn plæne sig omkranset af hæk, der lokker på varme sommerdage. Her kan du nyde en picnic på et tæppe eller en god bog i det fri.

En nydelig svalegang leder op til din hoveddør. Svalegangen kan nemt benyttes som din ekstra altan, hvorfra du kan skue over de grønne banker for foden af bygningen, der munder ud i de åbne marker lige i udkanten af byen. Entreen byder dig indenfor til lyse trægulve og udgør en glidende overgang til det rummelige køkken. Køkkenet står med lyse elementer omfavnet af træfarvede konturer og sokler. Her har du god plads til at skabe en spisesektion til hverdagens måltider, og du kan nemt indrette med både opvaskemaskine og vaskemaskine. På din venstre side ligger et godt, vestvendt værelse ud til svalegangen. Et fint depotrum ligger ved værelsets side, der giver masser af god opbevaringsplads. To dejlige stuer ligger i åben forlængelse af hinanden - én stor og én lidt mindre - der giver mulighed for opdelt spise- og opholdsstue, hvis du ønsker. Fra den mindre stue åbner en glasdør ud til din fine altan, hvor du har flot overblik over den grønne have forneden. Det store badeværelse står støbt med hvide klinker på væggene og et gråmeleret gulv samt en separat brusesektion forenden. En dejlig lejlighed med masser af god plads og en skøn rumfordeling. Perfekt til parret, seniorer eller måske den lille familie. Velkommen til!

Hos JUST-SOLD får du din bolig til salg hos flere ejendomsmæglere, på samme tid. Kontakt os i dag på tlf.: 53 56 90 50 eller info@just-sold.dk for en gratis og uforpligtigende salgsvurdering.
Boligtype
Ejerlejlighed
Energimærke
E
Boligareal
80 m2
Værelser
2
Altan
Ja
Elevator
Nej
Byggeår
1969
 
       Pris 395.000 kr
       Ejerudgifter 2.165 kr
   Bestil fremvisning af boligen     Hent boligpræsentation    Spørgsmål om boligen

Om os

V tilbyder (som de eneste i Danmark) at sætte din bolig til salg hos flere ejendomsmæglerbutikker på samme tid. Flere mæglere betyder at vores boliger sælges hurtigere og til et mindre afslag, når vi sammenligner med landsgennemsnittet.

Udover flere ejendomsmæglere på dit boligsalg, så er du ikke bundet i 6 måneder – men kan frit opsige aftalen fra dag til dag. Du får også tilknyttet din egen boligrådgiver der står til rådighed igennem hele forløbet. Du får det hele og betaler stadig kun ét salær.

Skal du sælge din bolig

Vil du gerne i gang med dit boligsalg, så få et besøg af en ejendomsmægler fra JUST-SOLD. Så fortæller han eller hun om os og laver en vurdering af din bolig.

Klik her og bestil din salgsvurdering.

Spørgsmål om Infanterivej 24

Hvis din henvendelse drejer sig om en fremvisning - klik her.
Hvis du skal hente en boligpræsentation - klik her.