Mosegårdsvej 3, 3480 Fredensborg

Mosegårdsvej 3, 3480 Fredensborg

Mosegårdsvej 3, 3480 Fredensborg

Boligtype
Villa, 1 fam.
Energimærke
C
Boligareal
256 m2
Kælderareal
99 m2
Grund
2500 m2
Værelser
8
Byggeår
1946
Ombyggeår
2002
 
Omgivet af naturrige og idylliske omgivelser møder I denne smukke liebhavervilla, som I kan blive de næste ejere af. Huset præsenterer sig med gulmalet facade, hvide, sprossede vinduer samt stråtag, som sammen med de grønne arealer, høje træer og nydelige blomster, skaber en bolig, der emmer af sjæl og charme, og er lige til at flytte ind i.

Ved ankomsten til adressen kan bilen parkeres på den stenbelagte plads foran huset. Herfra kan I bevæge jer mod hoveddøren, som fører jer indenfor, hvor I får 355 etagemeter fordelt på tre etager. Fra entréen i stueplan er der adgang til køkken-alrummet med varme i gulvet, flot køkken fra Køkkensnedkeren med dertilhørende bordplade i henholdsvis træ og granit. Her kan I tilberede maden, mens børnene laver dagens lektier omkring spisebordet, der med fordel kan placeres nær brændeovnen. Herudover inkluderer stueplan to gode stuer, et bryggers med varme i gulvet, et mindre værelse samt et badeværelse med bruseafsnit og gulvvarme. Førstesalens repos giver adgang tre rummelige værelser, hvoraf det ene har walk-in-closet. Værelserne heroppe deles om et flot badeværelse med bruseafsnit og gulvvarme. Afslutningsvis finder I endnu to værelser i kælderen samt et tredje badeværelse, et disponibelt rum og en sauna.

Udenfor er et kapitel for sig selv med en parklignede have fordelt på en 2500 m2 stor grund. Her kan I slappe af på fliseterrassen, gå på opdagelse blandt de høje træer, rododendron og buske, eller måske beundre en af naboernes hestefolde, hvor hestene majestætisk traver rundt.

Foruden en udsøgt villa, får I fra adressen ikke langt til Grønnevang Skole, daginstitution samt indkøbsmuligheder, som alt sammen er placeret under fire kilometer fra jeres hoveddør. Vil I på tur ud i det grønne, er Grønholt Hegn kun 400 meter, hvor I kan spadsere ture og beundre omgivelserne.

Kontakt os for en fremvisning.
    Bestil fremvisning af boligen     Bestil salgsmateriale
[sg_popup id="3" event="click"]    Bestil salgsmateriale1 [/sg_popup]
    Del på Facebook     53 56 90 50
       Pris 7.500.000 kr
       Ejerudgifter 5.404 kr
       Udbetaling 375.000 kr
       Brutto 32.955 kr
       Netto 27.780 kr

Om os

V tilbyder (som de eneste i Danmark) at sætte din bolig til salg hos op til 5 ejendomsmæglerforretninger på samme tid. Flere mæglere betyder at vores boliger sælges hurtigere og til et mindre afslag, når vi sammenligner med landsgennemsnittet.

Udover flere ejendomsmæglere på dit boligsalg, så er du ikke bundet i 6 måneder – men kan frit opsige aftalen fra dag til dag. Du får også tilknyttet din egen boligrådgiver der står til rådighed igennem hele forløbet. Du får det hele og betaler stadig kun ét salær.

Skal du sælge din bolig

Så få en gratis og uforpligtende salgsvurdering af en af vores ejendomsmæglere.

Ring til os på 53569050 eller Klik her.

Gratis salgsvurdering