Pilekrogen 18, 9280 Storvorde

KOM MED BUD!

KOM MED BUD!

KOM MED BUD!

KOM MED BUD!

KOM MED BUD!

KOM MED BUD!

KOM MED BUD!

KOM MED BUD!

KOM MED BUD!

KOM MED BUD!

KOM MED BUD!

KOM MED BUD!

KOM MED BUD!

KOM MED BUD!

KOM MED BUD!

Pilekrogen 18, 9280 Storvorde

Pilekrogen 18, 9280 Storvorde

Boligtype
Fritidshus
Boligareal
75 m2
Grund
1377 m2
Værelser
3
Byggeår
1982
 
Dette klassiske sommerhus i træ ligger smukt placeret i et hyggeligt sommerhusområde tæt ved Limfjordens udmunding i Kattegat. De 75 m2 er indrettet med to gode værelser og en stor stue i åben forbindelse med køkken og spiseplads. Her medfølger alt indbo i huset, såsom inventar samt hårde hvidevare. I stuen findes en brændeovn, hvor en brændeknude kan give lidt varme til de sommerdage, som ikke helt minder om sommer, eller på en ruskende efterårsdag, hvor man for en stund har vinket farvel til hverdagen derhjemme for at læne sig tilbage med en god bog mens ilden knitrer.
Huset er indrettet med trælofter, klinkegulve i køkken og bad samt delvis rå murstensvæg i stuen, og rumfordelingen giver mulighed for at have både børn og venner med på et hyggeligt ophold. Til huset er der installeret en varmepumpe, som både kan varme og køle huset ned, hvilket kan reguleres via telefonen. Det ønskede klima kan dermed aktiveres før du kører til sommerhuset og dermed kan boligen være opvarmet eller kølet ned på forhånd. Desuden er der god plads i redskabsskuret til også at have en ekstra drømmeseng stående sammen med plæneklipperen og grensaksen.
Sommerhus er lig med udeliv og her kan du nyde såvel morgenkaffen som aftensmaden på husets to terrasser eller i haven, som breder sig ugeneret rundt om huset og er rigelig stor til såvel fodboldkampe som havefester eller blot til at nyde livet med en slentretur på bare fødder i det bløde græs. Når duggen falder er der stadig mulighed for at nyde de rolige, grønne omgivelser på den overdækkede del af terrassen, som indbyder til lange sommeraftener med et glas vin og en tændt grill i selskab med naboer, gode venner eller dagens avis.
Områder indbyder også til dagsture til Aalborgs byliv med spisesteder og shopping eller ud til kysten, hvor en kort sejltur over Limfjorden også kan friste med en tur til Hals Golfklubs seasidebane, hvor Limfjorden og Kattegat mødes. Et sommerhus med mange muligheder!
Hos JUST-SOLD får du din bolig til salg hos flere ejendomsmæglere, på samme tid.
Kontakt os i dag på tlf.: 53 56 90 50 eller info@just-sold.dk for en gratis og uforpligtigende salgsvurdering.
    Bestil fremvisning af boligen     Bestil salgsmateriale
[sg_popup id="3" event="click"]    Bestil salgsmateriale1 [/sg_popup]
    Del på Facebook     53 56 90 50
       Pris 525.000 kr
       Ejerudgifter 780 kr
       Udbetaling 30.000 kr
       Brutto 2.386 kr
       Netto 1.990 kr

Om os

V tilbyder (som de eneste i Danmark) at sætte din bolig til salg hos op til 5 ejendomsmæglerforretninger på samme tid. Flere mæglere betyder at vores boliger sælges hurtigere og til et mindre afslag, når vi sammenligner med landsgennemsnittet.

Udover flere ejendomsmæglere på dit boligsalg, så er du ikke bundet i 6 måneder – men kan frit opsige aftalen fra dag til dag. Du får også tilknyttet din egen boligrådgiver der står til rådighed igennem hele forløbet. Du får det hele og betaler stadig kun ét salær.

Skal du sælge din bolig

Så få en gratis og uforpligtende salgsvurdering af en af vores ejendomsmæglere.

Ring til os på 53569050 eller Klik her.

Gratis salgsvurdering