Frode Munksgaard er tilbage

Frode Munksgaard er tilbage
13. november 2017 Camilla West

Frode Munksgaard er tilbage på skærmen

Pressemeddelelse 13. november 2017

Hvis du slår over på TV2, kan du i øjeblikket være heldig, at Frode Munksgaard dukker frem på tv-skærmen. Den folkekære tv-vært kan nemlig lige for tiden opleves i et splinternyt reklamespot for ejendomsmæglerfirmaet Just-Sold, hvor han fortæller om deres unikke måde at sælge boliger på.

Du husker ham sikkert som den populære vært, da ’Hammerslag’ for første gang rullede hen over tv-skærmen tilbage i 1990’erne. Selvom Frode Munksgaard i dag har trukket sig tilbage som tv-vært, er han stadig en folkekær kending blandt de danske seere. Og nu er han altså tilbage på skærmen – ikke som vært, men som frontfigur i en ny reklamefilm for ejendomsmæglerfirmaet Just-Sold.

Ja tak til tv-kampagne
Det er første gang i sin mangeårige karriere, at Frode Munksgaard har takket ja til at medvirke i en reklamefilm for en virksomhed. Om hvorfor valget lige netop er faldet på Just-Sold, fortæller Frode Munksgaard:

”Da Just-Sold ringede til mig og spurgte, om jeg havde lyst til at medvirke i deres kommende tv-kampagne, takkede jeg ret hurtigt ja. I mine 30 år som journalist og tv-vært har jeg tit tænkt på, om der ikke var en mere effektiv måde at sælge bolig på i Danmark. Der trænger til at blive rusket lidt op i branchen, og der kommer Just-Sold ind i billedet. ”.

Den traditionelle ejendomsmæglerbranche i Danmark har altid arbejdet efter samme forretningsmodel, hvor én ejendomsmæglerforretning står for boligsalget og med en bindingsperiode på formidlingsaftalen. Det er netop denne model, som Just-Sold udfordrer med deres unikke koncept.

Et perfekt match
Om samarbejdet med Frode Munksgaard mener virksomheden selv, at de ikke kunne have fundet et bedre match:

”Vi har et koncept, der giver de danske boligsælgere mulighed for at få deres bolig sat til salg hos op til 5 forskellige ejendomsmæglerforretninger på samme tid, og det vil vi gerne ud og fortælle bredt omkring. Der mener vi, at samarbejdet med Frode er et perfekt match, fordi Frode netop har en stor viden om ejendomsmæglerbranchen. Så at han støtter op om vores koncept, er et kæmpe kvalitetsstempel, synes vi, og det sætter vi pris på.” fortæller Sebastian Kirchhoff, partner og stifter af Just-Sold.

Reklamefilmen kan ses på TV2, TV2 Charlie, TV2 Sport og TV2 Fri fra mandag d. 13/11. I alt har Just-Sold fået produceret hele seks forskellige reklamespots med Frode Munksgaard, der allerede florerer på sociale medier og på virksomhedens hjemmeside.