Hjælp

FAQ

For at hjælpe dig bedst muligt har vi her samlet de spørgsmål, vi oftest får stillet. Skulle du alligevel mangle svar på dit spørgsmål, så kontakt os endelig på 53 56 90 50 eller info@just-sold.dk.

 

Hvilke områder af landet dækker JUST-SOLD?
Just-Sold dækker ca. 70% af alle postnumre i Danmark.

 

Hvad vil det koste mig at sætte min bolig til salg hos JUST-SOLD?
Som boligsælger hos Just-Sold betaler du ét salær, når din bolig bliver solgt, til trods for at flere ejendomsmæglere prøver at sælge din bolig.

Derudover skal du betale for lovpligtige dokumenter og fotos, der er nødvendige for, at vi kan sætte din bolig til salg. Se priser på obligatoriske dokumenter.

 

Hvem prisfastsætter udbudsprisen på min ejendom?
Det gør Just-Sold. En af vores erfarne vurderingsmæglere kommer ud og vurderer din bolig, og sammen aftaler I den rigtige udbudspris og salgsstrategi for ejendommen.

 

Hvor mange mæglere tilkobles mit salg?
Vi tilknytter 3-5 forskellige ejendomsmæglerforretninger på dit boligsalg, der vil gøre deres yderste for at få din bolig solgt hurtigt og til en god pris.

 

Hvem er min kontaktperson i salgsforløbet?
Når du sætter din bolig til salg hos Just-Sold, får du en fast kontaktperson i form af vores boligrådgiver, der vil følge dig trygt igennem hele salgsforløbet, indtil din bolig er solgt.

Du vil også have kontakt med de lokale ejendomsmæglere, vi har tilkoblet din boligsag. Dette vil være, når der skal aftales tidspunkter for åbne huse, fremvisning af din bolig og tilbagemeldinger på fremvisninger.

 

Kan jeg fortryde salget, efter jeg har underskrevet formidlingsaftalen?
Ja. Vi har ingen binding på formidlingsaftalen, så hvis du skulle fortryde salget af din ejendom, kan du til hver en tid opsige aftalen, uden at skulle betale en krone af salæret.

Vi gør dog opmærksom på, at udgifter for lovpligtige dokumenter og andet obligatorisk information ikke refunderes. Disse dokumenter er dine, og du kan frit benytte dem til et senere boligsalg.

 

Hvor længe gælder formidlingsaftalen, nu der ingen binding er?
Der er ingen slutdato for aftalen, så den udløber ved salg eller opsigelse. Du kan opsige aftalen fra dag til dag.

 

Hvem står bag JUST-SOLD?
Just-Sold blev stiftet i juli 2013 af Sebastian Lyng Kirchhoff, og teamet består af 7 dygtige medarbejdere, der alle har stor viden og erfaring inden for ejendomsbranchen. Læs mere om os her.