Hjælp

FAQ

For bedst muligt at hjælpe dig har vi her samlet de spørgsmål, vi oftest får stillet. Skulle du alligevel mangle svar, så kontakt os endelig på 53 56 90 50 eller info@just-sold.dk.

 

Hvilke områder af landet dækker JUST-SOLD?

Just-Sold dækker ca. 65% af alle postnumre i hele landet. Dog koncentreret omkring de større byer. Se om vi dækker din adresse.

 

Hvad vil det koste mig at sætte min bolig til salg hos JUST-SOLD?

Som kunde hos Just-Sold skal du betale et salær, når din bolig bliver solgt.  Se hvilken salærpris, der matcher din ejendom.

Derudover skal du også betale for lovpligtige dokumenter, boligbeskrivelse og andet dokumentation, der er nødvendig for, at vi kan sætte din bolig til salg. Se priser på obligatoriske dokumenter.

 

Kan jeg selv vælge, hvilke ejendomsmæglere, der skal stå for salget af min bolig?

Hvis du har specielle ønsker til, hvem der skal varetage salget af din bolig, vil vi gøre vores bedste for at opfylde dem. Vi beder dig blot oplyse ønskerne ved indgåelse af aftalen.

 

Hvem er min kontaktperson i salgsforløbet ?

Når du indgår et samarbejde med Just-Sold, får du én fast kontaktperson, der vil fungere som din rådgiver i hele salgsforløbet. Kontaktpersonen vil være den mægler, du også har haft kontakt med ved indgåelsen af formidlingsaftalen.

Du vil også have kontakt med de  lokale ejendomsmæglere, vi har tilkoblet din boligsag. Dette vil være, når der skal aftales tidspunkter for fremvisning af din bolig.

 

Kan jeg fortryde salget, efter jeg har underskrevet formidlingsaftalen?

Hvis du fortryder salget af din bolig, kan du til enhver tid opsige formidlingsaftalen uden yderligere binding. Vi gør dog opmærksom på, at vi ikke refunderer honoraret på 5.500 kr. samt udgifter til lovpligtige dokumenter og andet obligatorisk dokumentation for din bolig. Disse er dog dine, og du kan frit benytte dem til et senere boligsalg.

 

Hvordan kan jeg kontakte JUST-SOLD?

Vi står altid til rådighed med svar på spørgsmål fra A-Z. Vi kan kontaktes alle hverdage mellem kl. 09.00-17.00 på 53 56 90 50 eller info@just-sold.dk.

 

Hvem står bag JUST-SOLD?

Teamet bag Just-Sold består af ejendomsmæglere, sagsbehandlere, advokater og marketingmedarbejdere. Vi har alle stor viden og erfaring inden for ejendomsbranchen. Læs mere om os.

 

Øvrig information om JUST-SOLD

Just-Sold er medlem af Danske Selvstændige Ejendomsmæglere (DSE).

Just-Sold har ansvarsforsikring og garantistillelse gennem Topdanmark. Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt erhvervsstyrelsen. Læs mere om erhvervsstyrelsen på www.erhvervsstyrelsen.dk.

Just-Sold samarbejder med www.zigna.dk, www.boligsælger.dk og alle vores ejendomsmæglersamarbejdspartnere. Disse modtager vi altså provision, vederlag og rabatter for fremskaffelse eller henvisning til.