Hvordan fungerer det?

Sådan fungerer et boligsalg hos

JUST-SOLD 

Her får du et overblik over de trin, du kommer igennem ved et boligsalg hos os.

Trin 1

Du har hørt om vores koncept – enten på vores website, i vores nyhedsbrev, via dit netværk eller andre steder fra. Du tænker, at konceptet med at have flere ejendomsmæglere til at sælge og eksponere din bolig er interessant for dit boligsalg. Du vælger derfor at booke os til en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig.

Trin 2

På den aftalte dato kommer vi ud til din bolig og laver en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Herefter fastsætter vi en salgspris på din bolig. Hvis du er tilfreds med vores prisoplæg, indgår vi en formidlingsaftale. Her aftaler vi betingelserne for vores samarbejde. I formidlingsaftalen fastsætter vi også det salær, du skal betale, når din bolig bliver solgt. Her betaler du naturligvis kun ét salær. Efter indgåelse af formidlingsaftalen går vi straks i gang med salget af din bolig.

Trin 3

Som det første udarbejder vi en salgsopstilling på din bolig. Vi sørger for at indhente de lovpligtige dokumenter, tage præsentable fotos og lave en god beskrivelse af din bolig. Hvis du allerede har fotos og dokumenter fra en tidligere ejendomsmægler, kan vi lave en aftale om at genbruge dem.

Trin 4

Når vi har udarbejdet en salgsopstilling, involverer vi vores lokale og erfarne ejendomsmæglere, som skal stå for at sælge din bolig. De kommer først ud og ser din bolig. Derefter sætter de den til salg gennem deres respektive salgskanaler og tjekker deres køberkartotek for potentielle købere. Når en interesseret køber melder sig, aftaler du sammen med mægleren et tidspunkt for en fremvisning af din bolig.

Trin 5

Har du brug for rådgivning undervejs, skal du blot kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig. Da vi ingen kontakt har til køber, varetager vi udelukkende dine interesser. Du får også et sælgerlogin til vores website, som giver dig adgang til at se netop din sag. På den måde kan du hele tiden følge med i salget af din bolig.

Trin 6

Når en køber slår til, er det den enkelte ejendomsmægler, som klarer alt papirarbejdet og sørger for, at handlen falder på plads. Når handlen er afsluttet, betaler du det aftalte salær.

Trin 7

Du har nu fået solgt din bolig og kan koncentrere dig om at få etableret dig i dit nye hjem. Just-Sold takker for samarbejdet og står altid parat til at hjælpe dig, hvis du igen på et senere tidspunkt ønsker at sælge din bolig.