Hvordan fungerer det?

Sådan fungerer et boligsalg hos

JUST-SOLD 

 

Hos JUST-SOLD er vi drevet af ambitionen om at skabe bedre vilkår for de danske boligejere. Derfor har vi udviklet et koncept, der adskiller sig fra den traditionelle ejendomsmæglerforretning. Vi samarbejder nemlig med over 150 ejendomsmæglerforretninger i Danmark og tilknytter op til 5 af disse ejendomsmæglere på dit boligsalg på samme tid. Det øger sandsynligheden for et hurtigere salg og en højere salgspris.

Trin 1

Du booker os til en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig, hvorefter vi kommer ud på den aftalte dato. Efter mødet fastsætter vi en salgspris på din bolig. Hvis du er tilfreds med vores prisoplæg, indgår vi en formidlingsaftale. Her aftaler vi betingelserne for vores samarbejde.

I formidlingsaftalen fastsætter vi også det salær, du skal betale, når din bolig bliver solgt. Selvom vi tilknytter flere mæglere på boligsalget, betaler du naturligvis stadig kun ét salær.

Trin 2

Som det første udarbejder vi en salgsopstilling på din bolig. Vi sørger for at indhente alle lovpligtige dokumenter, tage flotte fotos og lave en god beskrivelse af din bolig. Hvis du allerede har fotos og dokumenter fra en tidligere ejendomsmægler, kan vi lave en aftale om at genbruge dem.

Trin 3

Når vi har udarbejdet en salgsopstilling, involverer vi vores lokale og erfarne ejendomsmæglere, som skal stå for at sælge din bolig. De vil først komme ud og se din bolig, og derefter sætter de den til salg gennem deres respektive salgskanaler og gennemgår deres køberkartotek for potentielle købere. Når en interesseret køber er fundet, aftaler du sammen med mægleren et tidspunkt for en fremvisning af din bolig.

Trin 4

Har du brug for rådgivning undervejs, skal du blot kontakte os. Gennem salgsforløbet har du nemlig en fast kontaktperson hos JUST-SOLD, der vil følge dig trygt igennem forløbet. Da vi ingen kontakt har til køber, varetager vi udelukkende dine interesser.

Du får også et sælgerlogin til vores website, som giver dig adgang til at se netop din sag. På den måde kan du hele tiden følge med i salget af din bolig.

Trin 5

Når en køber slår til, er det den enkelte ejendomsmægler, som klarer alt forhandling samt papirarbejde og sørger for, at handlen falder på plads. Når handlen er afsluttet, betaler du det aftalte salær.

JUST-SOLD takker for samarbejdet og ønsker dig tillykke med din nu solgte ejendom.