JUST-SOLD ny hovedsponsor for LBK

JUST-SOLD ny hovedsponsor for LBK
28. juni 2017 Camilla West

JUST-SOLD ny hovedsponsor for Lyngby Boldklub

Pressemeddelelse 28. juni 2017

JUST-SOLD har i dag offentliggjort deres nye hovedsponsorat af Lyngby Boldklub, der skal øge kendskabet til den danske ejendomsmægler.

Den kongeblå Lyngby-trøje har fået nyt logo på brystkassen. Ejendomsmæglervirksomheden JUST-SOLD er nemlig den nye hovedsponsor af Lyngby Boldklub, når klubben spiller deres første kamp i Europa League-kvalifikationen mod Bangor City FC på torsdag.

Vi ønsker at øge kendskabet til JUST-SOLD i hele Danmark, og der er sponsoratet af Lyngby helt perfekt. Vi har et lidt anderledes forretningskoncept, der giver de danske boligsælgere en række fordele, de ikke har kunne få før, så det vil vi gerne bredt ud og fortælle.”

“Desuden deler vi Lyngbys fighterånd fuldt ud – vores kommer bare til udtryk for vores boligsælgere i stedet for på en fodboldbane. Det gør det til et helt naturligt samarbejde for os.” fortæller Sebastian Kirchhoff, partner og stifter af JUST-SOLD.

En habil spiller på banen
Hovedsponsoratet hos Lyngby Boldklub er en del af en større marketingkampagne for ejendomsmæglervirksomheden, der skal øge kendskabet til brandet.

JUST-SOLD er nemlig kommet for at udfordre den traditionelle mæglerbranche med sit nytænkende forretningskoncept, hvor der tilknyttes ikke kun én men op til 5 mæglere på boligsalget – stadig kun til ét salær og uden nogen binding.

JUST-SOLD blev etableret med ambitionen om at skabe bedre vilkår for de danske boligejere, når de skal sælge deres bolig, så de kan komme godt i mål med deres boligsalg – det klarer vi rigtig godt.”

“Vores erfaring er, at flere mæglere på boligsalget resulterer ofte i både kortere liggetid og mindre prisafslag. Det skal vi have slået helt fast i hele Danmark, og hovedsponsoratet af Lyngby er derfor en del af en strategi for at gøre os endnu bedre og større på markedet.” fortæller Sebastian Kirchhoff.

-->